Ægte Ungarsk Gullash

Lav en vaskeægte ungarsk gullash med denne opskrift. Vil du gå hele vejen, så server den med csipetke til. Den kan dog også serveres til kartoffelmos eller groft brød.

Ægte Ungarsk Gullash

By februar 28, 2013

Ægte Ungarsk opskrift på Gullash

Ingredients

Instructions

Klargør grøntsagerne. Hak løg og hvidløg fint. Skræl og skær gulerod, pastinak og kartofler i tern. Skær peberfrugt og selleriblade i tern.

I en gryde svitses løgene i kort tid. Kødet tilsættes sammen med paprika, indtil det er godt brunet. Tilsæt lauerbærblad, hvidløg og kommen og hæld vand i gryden, til det dækker kødet. Lad retten simre i 1½ times tid.

Tilsæt nu pastinak, gulerødder, bladselleri, kartofler og peberfrugt og lad retten simre yderligere i 15 minutter.

Tilsæt de hakkede tomater og peberfrugten og lad retten simre i 5-10 minutter. Smag til med salt, peber, paprika og hæld eventuelt noget mere vand ved.

Ønsker du at spise det sammen med csipetke, så tilsæt dem 5-10 minutter før servering.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *