Agurkesalat

Agurkesalat er et genialt tilbehør til alt fra leverpostejsmadder til flæskestegssandwichen. Den er nem at lave, og smager meget bedre end supermarkedets.

Agurkesalat

By marts 25, 2013

Lækker frisk, sød og syrlig agurkesalat.

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 1 stor portion

Ingredients

Instructions

Skyl og skær agurken ud i tynde skiver. Kom dem i en sigte, drys med salt og læg et pres på. Lad dem stå sådan i en halv times tid. Skyl dem godt bagefter og fjern så meget overskydende vand som muligt.

I en gryde kommes eddike, sukker, peberkorn og lauerbærblade i kog, og simre ved svag varme i 5 minutter. Det tages af varmen og agurkeskiverne lægges i lagen. Jo længere de får lov at trække, des bedre.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.