Agurkesalat er et genialt tilbehør til alt fra leverpostejsmadder til flæskestegssandwichen. Den er nem at lave, og smager meget bedre end supermarkedets.
Agurkesalat
Lækker frisk, sød og syrlig agurkesalat.
- Cook Time : 45 minutes
- Yield : 1 stor portion
Ingredients
- Sukker - 100 g
- Peberkorn, sorte - 5 stk
- Salt
- Agurk - 500 g
- Eddike - 1 dl
- Lauerbærblad - 2 stk
Instructions
Skyl og skær agurken ud i tynde skiver. Kom dem i en sigte, drys med salt og læg et pres på. Lad dem stå sådan i en halv times tid. Skyl dem godt bagefter og fjern så meget overskydende vand som muligt.
I en gryde kommes eddike, sukker, peberkorn og lauerbærblade i kog, og simre ved svag varme i 5 minutter. Det tages af varmen og agurkeskiverne lægges i lagen. Jo længere de får lov at trække, des bedre.
Skriv et svar