Amerikanske Pandekager Med Bacon

Disse amerikanske pandekager er virkelig et hit. I første omgang, kan det godt virke underligt at blande bacon med ahornsirup, som der jo bruges til amerikanske pandekager, men de er altså virkelig gode.

Amerikanske Pandekager Med Bacon

By marts 14, 2013

Lækre amerikanske pandekager med bacon

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 6 stk

Ingredients

Instructions

I en skål hældes mælken i. Mel, salt, sukker og bagepulver tilsættes under kraftig omrøring, så dejen ikke klumper. Ægget piskes dernæst i dejen og din pandekagedej er nu klar.

Lad den gerne hvile i en halv time i køleskab, inden du steger pandekagerne.

I mellemtiden kan baconen steges.

Steg pandekager ved middelvarme, indtil de er færdige.

Skær æblerne i skiver

Server de amerikanske pandekager med bacon, æbleskiver og ahorsirup.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.