Disse amerikanske pandekager er virkelig et hit. I første omgang, kan det godt virke underligt at blande bacon med ahornsirup, som der jo bruges til amerikanske pandekager, men de er altså virkelig gode.
Amerikanske Pandekager Med Bacon
Lækre amerikanske pandekager med bacon
- Cook Time : 45 minutes
- Yield : 6 stk
Ingredients
- Ahornsirup - I rigelige mængder
- Bacon i skiver - 100 g
- Æble - 0,5-1 stk
- Mælk - 2 dl
- Æg - 1 stk
- Bagepulver - 1 tsk
- Sukker - 1 spsk
- Salt - 1 knsp
- Mel - 2,5 dl
Instructions
I en skål hældes mælken i. Mel, salt, sukker og bagepulver tilsættes under kraftig omrøring, så dejen ikke klumper. Ægget piskes dernæst i dejen og din pandekagedej er nu klar.
Lad den gerne hvile i en halv time i køleskab, inden du steger pandekagerne.
I mellemtiden kan baconen steges.
Steg pandekager ved middelvarme, indtil de er færdige.
Skær æblerne i skiver
Server de amerikanske pandekager med bacon, æbleskiver og ahorsirup.
Skriv et svar