Amygdalopita

Dette er opskriften på en græsk mandelkage. Du skal bruge en del æg og masser af mandler i kagen. En særdeles lækker kage.

Læs mere her

Amygdalopita

By april 15, 2013

En lækker græsk nøddekage

Ingredients

Instructions

Slå æggene ud i en stor skål og pisk dem let. Tilsæt sukker og pisk grundigt. Kom bagepulver og vaniljesukker i og rør det rundt i blandingen.

I en anden skål blandes brødkrummerne med halvdelen af mandlerne. Kom brødblandingen i æggeblandingen lidt efter lidt under omrøring.

Kom blandingen i en smurt bageform og strø resten af mandlerne hen over kagen. Strø også kanel ud over kagen og bag den i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader.

I mellemtiden laves en sirup af sukker, vand og citronsaft ved at koge det op. Rør hele tiden godt rundt og tag det af varmen, når det har fået den rette konsistens. Lad det køle af.

Når kagen er færdig skæres der ridser på den ene side og den anden side og siruppen hældes over. Lad det køle lidt ned og server.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *