Aspargessalat

Denne aspargesalat er virkelig lækker og indeholder mange og kraftige smagsnuancer herunder radiser og æg. Denne salat laves bedst med friske hvide asparges.

Aspargessalat

By marts 25, 2013

En lækker aspargessalat med radiser, æg og andre lækre ingredienser.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Skræl de hvide asparges og skær den nederste del fra. Kog dem i letsaltet vand i 15 minutter og lad dem køle af. Hårdkog æggene og lad også dem køle af.

Skær forårsløgene i fine ringe og skær radiserne i små tern. Sker også æggene ud i tern og aspargsen ud i mundrette stykker.

I ens stor skål laves dressingen af eddike, dijonsennep, solsikkeolie, frisk hakket persille og salt og peber. Foråsløg, æg og asparges vendes i dressingen og salaten stilles på køl indtil servering.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.