Belgiske vafler er både større og tykkere end almindelige vafler, så de kræver et noget større vaffeljern.
Belgiske Vafler
Belgiske vafler med smag og fylde
Ingredients
- Sukker - 3 spsk
- Æg, delt i hvider og blommer - 4 stk
- Sødmælk - 5 dl
- Gær - 25 g
- Salt - 1 tsk
- Vaniljesukker - 2 tsk
- Mel - 500 g
Instructions
Varm sødmælken op til det er fingerlunt. Udrør gæren heri og kom det i en skål for sig.
I en skål blandes mel, sukker, salt og vaniljepulver. Tilsæt mælkeblandingen, æggeblommer og smeltet smør under omrøring.
I en anden skål piskes hviderne stive og de vendes forsigtig i dejen.
Lad dejen hæve tildækket i to timer.
Bag vaflerne i vaffeljernet til de er færdige og server med tilbehør efter eget ønske.
Opskriften bragt i samarbejde med Butler.dk
Skriv et svar