Belgiske Vafler

Bragt af Teksteksperten

Belgiske vafler er både større og tykkere end almindelige vafler, så de kræver et noget større vaffeljern.

Belgiske Vafler

By april 16, 2013

Belgiske vafler med smag og fylde

Ingredients

Instructions

Varm sødmælken op til det er fingerlunt. Udrør gæren heri og kom det i en skål for sig.

I en skål blandes mel, sukker, salt og vaniljepulver. Tilsæt mælkeblandingen, æggeblommer og smeltet smør under omrøring.

I en anden skål piskes hviderne stive og de vendes forsigtig i dejen.

Lad dejen hæve tildækket i to timer.

Bag vaflerne i vaffeljernet til de er færdige og server med tilbehør efter eget ønske.

Opskriften bragt i samarbejde med Butler.dk

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *