Bønnesalat Med Parmesan

Bønnesalat er en sprød og god salat. Prøv den, som her, med parmesan og du bliver med garanti (hvis du altså kan lide parmesan) vild med den. Friske grønne bønner er altid bedst at bruge, men hvis ikke de kan fås er de frosne også ganske udmærkede.

Bønnesalat Med Parmesan

By marts 25, 2013

Sprød, lækker og smagfuld bønnesalat med lækker parmesanost.

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Blancher de grønne bønner i et par minutter og lad dem køle og dryppe af i et dørslag. Skær cherrytomaterne i både.

Steg baconen sprød og lad det afdryppe på et stykke køkkenrulle.

Lav en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt, peber, et presset fed hvidløg og parmesanost.

Vend bacon, bønner og cherrytomater i marinaden, og din salat er nu klar.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.