Til denne opskrift skal der bruges friske grønne bønner (dem på frost kan også gå an) og så skal de marineres i balsamico. Det giver bønnesalaten et godt pift.
Bønnesalat
En god sprød bønnesalat.
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Rødløg - 1 stk
- Mandler, smuttede - 50 g
- Grønne bønner, friske - 250 g
- Fetaost - 100 g
- Hvidløg - 1 fed
- Balsamico Eddike - 1 spsk
- Akacie Honning, flydende - 1 spsk
- Olivenolie - 2 spsk
Instructions
Kog bønnerne et par minutter og lad dem afkøe og afdryppe i et dørslag.
Hak de smuttede mandler groft. Hak rødløget fint.
I en stor skål laves en mariande af olivenolie, akaciehonning, balsamicoeddike og et presset fed hvidløg. Drys med salt og peber. Vend de grønne bønner, mandler og rødløg i marinaden.
Skriv et svar