Bønnesuppe

Denne græske suppe består af hvide bønner, gulerødder, blegselleri og meget andet godt. Det tager godt og vel en times tid at lave, men forudsætter at du har sat de hvide bønner i blød i mindst 8 timer.

Bønnesuppe

By april 16, 2013

God lækker græsk suppe

  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Som det første skal de hvide bønner lægges i blød i mindst 8 timer. Gerne natten over. Kog dem i vand i 15 minutter og lad dem dryppe af.

Gulerødder skrælles og skæres ud i tern. Blegsellerien  snittes fint, og løget finthakkes.

I en gryde svitses løget i olivenolie, indtil det er gennemsigtigt. De afkølede hvide bønner tilsættes og der hældes vand i gryden til bønnerne er helt dækket til. Kog det op og lad det småkoge i et kvartes tid.

Tilsæt resten af grøntsagerne, de sorte peberkorn og salt. Lad retten simre i en times tid uden at bønnerne er kogt ud.

Server straks.

Tip: Ønsker du kød til, kan du sagtens tilsætte oksekød eller svinekød i tern også.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *