Brændte Røde Peberfrugter Med Torsk

I Spanien er man fan af brændte røde peberfrugter med alt muligt slags fyld. Man laver brændte peberfrugter ved at bage dem i ovnen ved høj temperatur 10 minutter på den ene side og 10 minutter på den anden side.

Brændte Røde Peberfrugter Med Torsk

By april 9, 2013

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Varm lidt olie på en pande og svits hvidløget heri. Gnid salt og peber ind i torskefileten, mens du svitser hvidløget og tilsæt fisken. Steg den 4-5 minutter på begge sider.

Del fisken i mindre mundrette stykke og fjern eventuelle ben.

I en tykbundet gryde opvarmes 3-4 spsk olivenolie og der røres mel i.. Rør godt og lad blandingen koge i 3-4 minutter. Tilsæt mælk, fiskefond og vin under omrøring (gerne sammenblandet eller skiftevis).

TIlsæt nu fisk, persille og citronsaft og smag til med salt og peber.

Slut af med et drys manchego ost og hæld blandingen i de brændte peberfrugter.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.