Brød Med Mandler

Dette er en rawfood opskrift, hvilket betyder at “brødet” ikke bliver varmet op til over 42 grader. Det betyder også, at tiberedningstiden er ret lang, og du skal afsætte omtrent 11 timer fra start til slut. Derudover så kræver denne opskrift, at du har en dehydrator og en blender.

Brød Med Mandler

By marts 22, 2013

Opskrift på brød med mandler som en raw food opskrift.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 18 brød

Ingredients

Instructions

Klargør ingredeinserne. Skræl squashen og hak den groft. Blend mandlerne, så du får mandelmel ud af det. Skræl æblerne, fjern kernehuset og hak det groft.

Blend de soltørrede tomater sammen med squash, æble, olivenolie, citronsaft, salt og kryddeurter til du har en enstartet masse.  Tilsæt mandelmelet og bland videre, til du har en jævn dej.

Tilsæt nu dejen i en skål og ælt hørfrø ind i dejen.  Kom dejen tilbage i blenderen og blend godt igen.

Del dejen i to dele og fordel den på hver sit paraflex ark på to hydratorbakker og fordel dejen godt med en ske eller lignende, til dejen dækker hele bakken.  Skær dejen op i 18 firkanter (i det hele).

Tænd for hydratoren og lad den stå på 40 grader. Dehydrer i mindst to timer til at starte med og fjern dernæst paraflexx arket ved at tage en dehydratorbakke mere, lægge på toppen og vende rundt.  Lad dejen dehydrere i yderligere 8 timer, og dit "brød" er nu klar.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.