Her får du nogle gode smagsfulde brunchkartofler. De er især gode til efterår/vintersæsonen, da de er meget krydrede. De kan også med fordel bruges som tilbehør til aftensmaden.
Brunch Kartofler
Brunchkartofler smager helt fantastisk og her får du opskriften på nogle rigtig krydrede nogle af slagsen.
- Prep Time : 30 minutes
- Cook Time : 40 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Bagekartofler - 4 store
- Grøn peberfrugt - 0,5 stk
- Vegetabilsk Olie - 2 spsk
- Rød Peberfrugt - 0,5 stk
- Løg - 0,5 stk
- Hvidløg - 1 fed
- Olivenolie - 1 spsk
- Salt & peber
- Pølse - 100 g
Instructions
Forvarm ovnen til 200 grader og hak peberfrugt og løg ud i små tern..
Skræl kartoflerne, sker dem ud i små tern og kog dem til de stadig har lidt bid (de må endelige ikke være overkogte).
Sauter peberfrugt, løg og hvidløg i olie til de er møre.
Tilføj pølsen til grøntsagsretten og lad det simre i 10 minutter. Tilføj kartoflerne og drys salt, peber og olivenolie over.
Bages i ovnen i et ovnfast fad i 30-35 minutter.
Se også vores vin beregner.
Skriv et svar