Alle der har været på en italiensk restaurent er stødt ind i Bruschetta på menuen. Bruschetta bliver oftes brugt til forret og er smagfult ristet ciabattabrød med tomat, basilikum, olivenolie og nogle gange også ost.
Bruschetta
En lækker og nem opskrift på Bruschetta. Perfekt som forret.
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 6 skiver
Ingredients
- Olivenolie - 6 spsk
- Ciabattabrød - 6 skiver
- Tomater - 4 stk
- Hvidløg - 1 fed
- Frisk Basilikum - 1 hndl
- Salt & Peber - Efter smag
Instructions
Forvarm ovnen på 200 grader og rist ciabattaskiverne i ovnen i 10 minutter, til de er godt gyldne. Skær tomaten i små tern og bland det sammen med friskhakket basilikum i en lille glasskål.
Gnid ciabattaskiverne med hvidløgsfedet og pensl skiverne med halvdelen af olivenolien. Kom tomat og basilikum på, krydr med salt og peber og kom resten af olivenolien på.
Server straks
Skriv et svar