Burritos med kylling er en velsmagende og stærkt krydret ret, så elsker du stærk mad, er det lige retten for dig.
Burritos Med Kylling
Lav en god omgang burritos med kylling på kort tid med denne opskrift. En stærk og krydret ret.
- Cook Time : 45 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Iceberg Salat - 0,5 stk
- Tomater - 2 stk
- Løg - 1 stk
- Cheddarost - 200 g
- Hakkede tomater - 1 ds
- Kyllingebryst - 600 gram
- Kidneybønner - 1 ds
- Hvidløg - 4 fed
- Jalepenós - 1 hndf
- Creme Fraiche - 2 dl
- Olivenolie - 1 spsk
- Chili, stødt - 2 tsk
- Tortillas - 8 stk
Instructions
Forbered grøntsager. Skær iceberg-salat i tynde strimler, skær tomaterne i skiver og hak løg og hvidløg groft. Skyl kidneybønnerne og lad dem afdryppe.
I en stor pande varmes olivenolien godt op. Løg og hvidløg svitses i ca. 30 sekunder. Kyllingefiletterne steges på panden, indtil de er gennemstegte. (ca. 10 minutter).
Forvarm ovnen til 200 grader.
Når kyllingen er færdigstegt, skæres den i små strimler. Bland kyllingen i en stor skål sammen med løg, hvidløg, chili, jalepenós, salt, creme fraiche, kidneybønner og hakkede tomater.
Kom kyllingefyld på hver tortilla, ligeligt fordel, og drys med en smule ost. Saml den sammen og vend dem med åbningen nedad. Læg dem i et ildfast fad tildækket med folie og bag dem i 30 minutter.
Tag folien af og drys med resten af osten ind over dine burritos. Bag dem i 5 minutter mer.
Sever straks med salat og tomat.
Skriv et svar