Cantuccini Kager

Cantuccini kager er nogle yderst sprøde mandelkager man oftest spiser sammen med en sød dessertvin i Italien. Kagerne skal bages ad to omgange for at få dem ekstra sprøde.

Cantuccini Kager

By februar 28, 2013

Her får du opskrfiten på nogle sprøde, søde og lækre italienske mandelkager. Spis dem sammen med kaffen eller en sød dessertvin.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 50 små kager

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 180 grader.

I en skål blandes bagepulver, sukker, mel og salt sammen. Ælt dernæst æg, æggeblomme og appelsinskal i dejen. Tilsæt derefter pistacienødder og mandler.

På en bageplade med bagapapir laves træ lange og flade stængler af dejen. Pensl med æg og bag dem i ovnen i 18-20 minutter.

Tag dem ud og skær straks små kager af ca. 1 cm tykkelse, og lad dem køle af på en bagerist.

Ønsker du dem ekstra sprøde som italienerne gør, så bag dem yderligere 5-10 minutter i ovnen, selvom de dog er sprøde, som de er allerede.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.