En god Cheesecake går man ikke galt i byen med. Det er en frisk dessert, som de fleste kan lide. Server den til den næste middag, og du vil blive populær.
Cheesecake Med Jordbær
En god frisk Cheesecake Med Jordbær og alle de bedste ingredienser.
- Cook Time : 1h 30 min
- Yield : 1 kage
Ingredients
- Æg - 3 stk
- Majsstivelse - 1 spsk
- Mælk - 4 dl
- Sukker - 50 g
- Cintronsaft - 0,5 dl
- Frosne, optødede Jordbær - 500 g
- Digestive kiks - 100 g
- Smør - 75 g
- Flødeost (philadelphia) - 600 g
- Vand - 1 spsk
Instructions
En mellemstor springform smøres. Tænd ovnen på 150 grader.
I en skål blandes sukker og smør. Knus kiksene og tilsæt dem smør- og sukkerblandingen. Ælt blandingen til en bund og fordel den i sprinformen. Lad det stå i køleskab i minimum 30 minutter.
I en lille skål piskes flødeosten godt, indtil den er let og luftig. Tilsæt citronsaft og mælk lidt ad gangen under omrøring. Tilsæt derefter også et æg ad gangen - stadig under omrøring.
Blend jordbær sammen med majsstivelsen vha. en blender eller håndblender. Kom det i kog i en gryde og rør godt rundt i to minutter. Tag ca. 1 dl af jordbærsaucen fra og stil det hele i køleskab.
Hæld nu halvdelen af flødeosteblandingen ud over bunden i springformen, og hæld dernæst ca. halvdelen af jordbærsaucen ud over blandingen også. Gentag og slut af med den tilsidesatte jordbærsauce og rids i toppen af ostekagen med en kniv, så der dannes et flot mønster.
Bag den i ovnen i 45-50 minutter og lad den køle lidt af. Skær kanten fri og stil den på køl indtil servering (gerne natten over)
Skriv et svar