Chicken masala er en stærk og krydret kyllingeret der bør serveres sammen med gode ris til.
Chicken Masala
En stærk og krydret kyllingeret.
- Cook Time : 60 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Olie - 3 spsk
- Kyllingebryst - 500 g
- Cashewnødder - 1 hndf
- Hvidløg - 0,5 tsk finthakket
- Mælk - 4 spsk
- Koriander - 1 tsk
- Kanel, stang - 1 stk
- Karryblade - 10 fed
- Gurkemeje - 0,25 tsk
- Spidskommen - 0, 25 tsk
- Tykmælk - 0,5 dl
- Ingefær - 0,5 tsk friskhakket
- Nelliker - 3 stk
- Løg - 1 lille, finthakket
- Chili, stødt - 1 tsk
- Tomat - 1 stk, hakket
- Salt og Peber - Efter smag
Instructions
Skær kyllingen ud i mundrette stykker. Kom dem i en stor skål sammen med tykmælk, chili, gurkemeje og en smule salt. Vend det godt sammen, stil det i køleskab og lad det stå i minimum 20 minutter.
Lav en pastamasse af cashewnødder og mælk ved at blende det med en stavblender eller i en stor blender.
Rist kanel, nelliker og karryblade på en tør pande i et par minutter. Knus det derefter (med hvad redskab, du nu har) til en fin masse/ pulver.
I en stor gryde svitses løg og hvidløg i olie i et lille minuts tid. Ingefær tilsættes sammen med koriander, spidskommen og peber og steges videre i et par minutter.
Også denne blanding tages af og knuses/mases til det bliver en pasta.
Steg nu kyllingen i en gryde med olie ved medium varme, indtil det er gennemstegt. Tilsæt resten af de bearbejdede ingredienser sammen med en smule vand og rør det hele godt rundt. Lad det simre i et stykke tid og smag om nødvendigt til med salt og peber.
Server retten med ris til.
Skriv et svar