Chicken Masala

Chicken masala er en stærk og krydret kyllingeret der bør serveres sammen med gode ris til.

Chicken Masala

By marts 3, 2013

En stærk og krydret kyllingeret.

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Skær kyllingen ud i mundrette stykker. Kom dem i en stor skål sammen med tykmælk,  chili, gurkemeje og en smule salt. Vend det godt sammen, stil det i køleskab og lad det stå i minimum 20 minutter.

Lav en pastamasse af cashewnødder og mælk ved at blende det med en stavblender eller i en stor blender.

Rist kanel, nelliker og karryblade på en tør pande i et par minutter. Knus det derefter (med hvad redskab, du nu har) til en fin masse/ pulver.

I en stor gryde svitses løg og hvidløg i olie i et lille minuts tid. Ingefær tilsættes sammen med koriander, spidskommen og peber og steges videre i et par minutter.

Også denne blanding tages af og knuses/mases til det bliver en pasta.

Steg nu kyllingen i en gryde med olie ved medium varme, indtil det er gennemstegt.  Tilsæt resten af de bearbejdede ingredienser sammen med en smule vand og rør det hele godt rundt. Lad det simre i et stykke tid og smag om nødvendigt til med salt og peber.

Server retten med ris til.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.