Chili Con Carne, er en populær spise, og det er ikke uden grund. Det smager fantastisk, og er et godt afbræk fra hakkebøf med løg og spaghetti kødsauce. Her får du opskriften på en nem og lækker Chili Con Carne.
Chili Con Carne
En lækker opskrift på en klassisk Chili Con Carne.
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 45 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Hakket Oksekød - 500 g
- Hvidløg - 2 fed (finthakket)
- Tomatpuré - 2 spsk
- Flåede tomater - 1 ds
- Røde Kidneybønner - 1 ds
- Hot Chilipulver (du kan også bare bruge frisk chili) - 2 tsk
- Løg - 1 lille finthakket
- Paprika - 2 tsk
- Sukker - 1 tsk
- Spidskommen - 1 tsk
- Oksekødboullion - 1 terning
- Tørret Merian - 1 tsk
Instructions
Hak grøntsagerne i små tern. En stor gryde, eventuelt en wokgryde tilsættes olie og varmes op.
Løg og hvidløg svitses i olien i omtrent 30 sekunder. Tilsæt peberfrugt, chili, paprika og spidskommen og lad det stege videre i et par minutter. Tilsæt så oksekødet og lad det brune, indtil der gøres mere.
Tilsæt de flåede tomater, merian, salt, peber og sukker og rør godt rundt. Tilsæt boullionterningen og lad hele retten simre i 15 minutter. Tilføj selv mere væske, krydderier eller andet, hvis du syntes, den mangler noget.
Tilsæt kidneybønnerne og lad retten simre i yderligere 10 minutter.
Server straks med ris eller andet tilbehør efter smag.
Er du på udkik efter stærke chilifrø så klik forbi hotchili.dk
Skriv et svar