Chili Con Carne

Chili Con Carne, er en populær spise, og det er ikke uden grund. Det smager fantastisk, og er et godt afbræk fra hakkebøf med løg og spaghetti kødsauce. Her får du opskriften på en nem og lækker Chili Con Carne.

Chili Con Carne

By februar 22, 2013

En lækker opskrift på en klassisk Chili Con Carne.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Hak grøntsagerne i små tern. En stor gryde, eventuelt en wokgryde tilsættes olie og varmes op.

Løg og hvidløg svitses i olien i omtrent 30 sekunder. Tilsæt peberfrugt, chili, paprika og spidskommen og lad det stege videre i et par minutter. Tilsæt så oksekødet og lad det brune, indtil der gøres mere.

Tilsæt de flåede tomater, merian, salt, peber og sukker  og rør godt rundt. Tilsæt boullionterningen og lad hele retten simre i 15 minutter. Tilføj selv mere væske, krydderier eller andet, hvis du syntes, den mangler noget.

Tilsæt kidneybønnerne og lad retten simre i yderligere 10 minutter.

Server straks med ris eller andet tilbehør efter smag.

Er du på udkik efter stærke chilifrø så klik forbi hotchili.dk

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *