Chokolade Biscotti

En chokolade biscotti er en sprød og smagfuld kage, man spiser i Italien. De minder om deres mandelkager, der også er rigtig sprøde og en chokolade biscotti spises som regel også sammen med en kop kaffe eller sød dessertvin, man kan dyppe biscottien i.

Tak for opskriften Halleha

Chokolade Biscotti

By marts 1, 2013

En nem opskrift på nogle lækre italienske biscotti med god chokolade i.

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smørret i en gryde ved svag varme, og lad det køle af. Hak chokoladen groft.

I en skål piskes sukker og  3 af æggene sammen til en let og luftig masse. Under omrøring tilsættes smør og mandelessens.  Dernæst vendes mel, bagepulver og kakao i æggemassen og til slut tilsætttes det hakkede chokolade. Dejen er nu klar og skal blot æltes godt.

Kom dejen ud på et meldrysset bord. Form 4 lige store pølser af dejen og læg dem på en bagepapirklædt bageplade. Tryk dem halvflade og pensl med æg og bag dem midt i ovnen i 25 minutter.

Tag dem ud af ovnen og skær straks dem straks i ca 2 cm tykke skiver og lad dem køle af på en bagerist i et kvarters tid. Ønskes de rigtig sprøde, kom dem da ind i ovnen igen og bag dem 5-10 minutter.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.