Chokolade Cupcakes er altid et rent hit for chokoladeelskere. Prøv dem tilmed med Chokolade Frosting, og du kommer i den syvende himmel.
Chokolade Cupcakes
Lækre, luftige og bløde chokolade Cupcakes. Top dem med Chokolade Frosting og de er fuldendte.
- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 12 stk
Ingredients
- Smør - 100 g
- Bagepulver - 1 tsk
- Mørk Chokolade - 300 g
- Sukker - 2,5 dl
- Mel - 2 dl
- Valnødder (kan udelades) - 50 g
- Kakaopulver - 0,5 dl
- Æg - 3 stk
Instructions
Forvarm ovnen til 175 grader, klargør muffinsformene og og tag smørret ud af køleskabet, så det kan blive blødt.
Hak chokolade og valnødderne groft.
I en lille gryde smeltes smørret sammen med 75 pct af chokoladen over svag varme og lad det køle af.
En en stor skål piskes æg og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt mel, kakaopulver og bagepulver lidt efter lidt under omrøring.
Tilsæt nu den afkølede smørblanding og tilsæt nødder og resten af chokoladen.
Fyld muffinsformene ca halvt op med dej, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Skriv et svar