Raw food behøver ikke kun være grøntsager det hele. Du kan rent faktisk også lave en utrolig lækker chokolade mousse ud fra raw food principperne.
Chokolade Mousse
En god opskrift på en smagfuld chokolade mousse ud fra raw food princip.
Ingredients
- Vaniljestang - Korn fra 1 stang
- Ahornsirup - 0,5 dl
- Rå Agave Nektor (sødemiddel, der kan fås hos helskostbutikker) - 3 spsk
- Hindbær, friske - 1 hndl
- Avokado - 2 stk, modne
- Sojasauce - 0,5 tsk
- Kakaopulver - 1,5 dl
- Kokosolie, koldpresset - 2 spsk
Instructions
Pisk alle ingredienser godt sammen i en skål (pånær hindbær og kakaopulver) indtil du har en cremet konsistens. Rør kakaopulveret i og smag eventuelt til med mere agave nektar.
Pynt med friske hindbær og server straks.
Skriv et svar