Chokoladeelskere elsker Chokolade Mousse. Det er en simpel men skøn dessert. Server din Chokolade Mousse med bær, flødeskum eller mynte og tilfør et pift til smagen.
Chokolade Mousse
En god og traditionel Chokolade Mousse lavet på bedste vis.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Fløde - 3 dl
- Mørk Chokolade - 100 g
- Smør - 2 spsk
- Vand - 1 dl
- Sukker - 2 spsk
- Æggeblommer, pasteriuseret - 4 stk
Instructions
I et vandbad smeltes chokoladen sammen med smørret og halvdelen af vandet. Lad det køle af inden videre brug.
I en gryde tilsættes æggeblommerne sammen med resten af vandet og sukker. Rør rundt over svag varme i 5 minutters tid. Vend ægge- og chokoladeblanding sammen og kom det i et koldt vandbad, og rør rundt indtil blandingen er afkølet.
I en anden skål piskes fløden godt og vendes til sidst i chokoladeblandingen. Nu har du en lækker chokolade mousse. Fordel den i små dessertskåle og sæt på køl indtil servering.
Skriv et svar