Chokoladescones er nok de mest populære scones herhjemme, og det er med god grund. De er nemlig søde og lækre og kan spises helt alene eller med smør på.
Chokoladescones
Lækre og søde chokoladescones
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 24 stk
Ingredients
- Mælk - 3 dl
- Mørk chokolade - 100 g
- Mel - 7 dl
- Brun Farin - 1 dl
- Bagepulver - 4 tsk
- Smør - 125 g
- Salt - 1 knsp
Instructions
Forvarm ovnen til 220 grader.
I en skål blandes brun farin, mel, bagpulver og salt sammen. Smørret skæres ud i små tern og æltes ind i dejen, til den er godt grynet. Mælken tilsættes under omrøring/æltning til dejen er lind. Hak chokoladen groft og vend den i dejen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord og tryk den flad, så den er ca. 1 cm tyk. Skær passende scones ud i trekanter.
Bag dem i ovnen på en bagepapirklædt bageplade i 12-15 minutter.
Skriv et svar