Chokoladescones

Chokoladescones er nok de mest populære scones herhjemme, og det er med god grund. De er nemlig søde og lækre og kan spises helt alene eller med smør på.

Chokoladescones

By marts 26, 2013

Lækre og søde chokoladescones

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 24 stk

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 220 grader.

I en skål blandes brun farin, mel, bagpulver og salt sammen. Smørret skæres ud i små tern og æltes ind i dejen, til den er godt grynet. Mælken tilsættes under omrøring/æltning til dejen er lind. Hak chokoladen groft og vend den i dejen.

Rul dejen ud på et meldrysset bord og tryk den flad, så den er ca. 1 cm tyk. Skær passende scones ud i trekanter.

Bag dem i ovnen  på en bagepapirklædt bageplade i 12-15 minutter.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *