Churros Con Chocolate

Churros Con Chocolate eller spanske æbleskiver med chokoladesauce, er en lækker dessert, som laves alt for sjælden herhjemme. Den er egentlig ret simpel og smager forrygende godt. I dens oprindelsesland Spanien, spises den endda til morgenmad (helt sund er den dog ikke). Man kan også med fordel servere det sammen med vaniljeis.

Churros Con Chocolate

By februar 26, 2013

Ingredients

Instructions

I en gryde hældes vand, salt og smør i. Bring bladingen i kog. Tilsæt mel og rør kraftigt rundt, til bladingen samler sig. Tag straks gryden af varmen.

I en lille skål piskes æggene. Tilsæt æggene melbladingen, indtil du har en god og tyk konsistens.

Kom olie på en varm stegepande med masser af olie på. Put dejen i en klassisk sprøjtepose og sprøjt Churros ud på panden. Steg dine Churros ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne.

Læg dem på et stykke køkkenrulle, der kan opsuge det overskydende fedt og drys med sukker.

Chokoladesaucen skal nu laves:

I en gryde kommes havdelen af mælken i sammen med chokoladen (gerne groft hakket). Varm det langsomt op til chokoladen er smeltet i. Resten af mælken rystes sammen med majsstivelsen og tilsættes den varme chokolade under omrøring. Tilsæt også sukkeret lidt efter lidt.

Når chokoladesaucen når den ønskede konsistens, så tag gryden af varmen. Kom chokoladesaucen i en lille glasskål og server den sammen med dine Churros.

Tip: De er også lækre med vaniljeis til (eventuelt lavet til softice)

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.