Frisk og lækker citronfromage smager himmelsk. Her er opskriften på en klassisk og god citronfromage lavet helt fra bunden af.
Citronfromage
Frisk, lækker og nem citronfromage som en god sommerdessert.
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Fintreven citronskal - 1 tsk
- Sukker - 100 g
- Pasteriuseret æg - 3 stk
- Husblas - 4 stk
- Piskefløde - 250 ml
- Citronsaft - 0,5 dl
Instructions
Læg husblassen i blød i vand i 10 minutter.
I mellemtiden piskes sukker og æg til en luftig masse. Tag husblassen op ad vandet og smelt det i et vandbad.
Når husblassen er smeltet tilsættes citronsaft og citronskal.
I en stor skål blandes æggemassen sammen med husblassen.
I en anden skål piskes fløden til skum og vendes i skålen med æggemassen og husblassen.
Stil det på køl i et par timer før servering.
Skriv et svar