Der er ikke noget bedre end en cremet broccolisalat med sprød bacon i. Det får du her, og du kan med fordel laver den dagen før, den skal spises, da der marinaden vil være trængt godt ind i salaten.
Cremet Broccolisalat
Her får du opskriften på en lækker cremet broccolisalat med bacon. En salat, der ligger godt i maven og en salat, der er fyldt med kostfibre.
- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 10 minutes
- Yield : 6 personer
Ingredients
- Broccoli - 1 bundt
- Blomkål - Halvt blomkålshoved
- Mayonaise (en fedtfattig variant kan også bruges) - 2 dl
- Cremefraiche - 1 dl
- Sukker - 2 spsk
- Rødløg - 1 lille
- Bacon i tern - 150 g
- Cheddar (revet) - 150 g
Instructions
Rist Baconen på en varm tør pande til den er sprød og gylden. Dræn baconen for overskydende fedt på en køkkenrulle.
Lav marinaden ved at blande creme fraiche, mayonaise og sukker i en stor skål med plads til hele salaten.
Skær broccoli og blomkål i små buketter.
Bland marinade, broccoli, blomkål, bacon og ost i den store skål, og salaten er klar.
Tip: Du kan også kog broccolien og blomkålen kort, hvis du vil have en lidt blødere konsistens
Skriv et svar