De Bedste Undskyldninger for at Købe en Ny Bil

Når man går bare en smule op i biler, så er det som om man får en sjette sans for, hvornår det er på tide at købe en ny bil. Det er en form for mavefornemmelse der får en til at åbne avisen, for at se hvad der findes af biler ude på markedet lige nu. Det er en følelse det er svært at sætte ord på, men det behøver man heller ikke som sådan: det er rent instinkt. Man har lyst til at købe en ny bil, og hvis man har råd til det, jamen hvorfor skulle man så holde sig tilbage?

Det kan dog godt være noget af en udfordring at købe noget så dyrt som en bil på baggrund af følelser alene. Hvis man har en partner, eller en vennekreds, der kan ske at stille spørgsmål ved hvorfor man har valgt at købe en ny bil, så kan det da også være ganske praktisk at have nogle gode argumenter. De færreste vil acceptere at det bare ”føltes som det rette tidspunkt”. Derfor har vi her samlet nogle af de bedste undskyldninger for at købe en ny bil!

Alt efter hvilken bil du er på udkig efter, så vil nogle undskyldninger passe bedre end andre. Nogle bilkøb kan det være meget svært at forsvare, afhængig af din situation. Hvis du har en kone og 3 børn så er det nemt at forsvare købet af en Renault captur, men kan være svært at komme på gode grunde til at udskifte familiebilen med en sportsvogn uden bagsæde. Disse undskyldninger tager udgangspunkt i, at bilen du overvejer enten er ligeså alsidig som en Renault Captur, eller dækker dine behov til en tilstrækkelig grad.

Størrelsen

Det er næsten umuligt, at den bil du har forelsket dig i, og den du kører i lige nu, har nøjagtigt samme størrelse. Den er med al sandsynlighed enten større eller mindre end din nuværende bil. Det betyder at du let kan komme på undskyldninger der har med størrelsen at gøre. Måske er din nuværende bil for lille til alt det udstyr du gerne vil have i den, eller måske vil den ekstra benplads være god for børnene på bagsædet. Hvis den nye bil er mindre, så kan undskyldningen være, at den nuværende fylder for meget på vejen hvilket gør det besværligt at køre rundt i byerne.

Manglende udstyr

Der er typisk stor forskel i, hvad for noget udstyr, forskellige biler har. Find ud af hvad for noget udstyr din drømmebil har, som den nuværende ikke besidder, og brug det som undskyldning. Måske kunne det være godt med en CD-afspiller, når nu du har en stor CD-samling? Eller hvad med en indbygget GPS, så du ikke fristes til at tjekke telefonen når du kun burde bruge den til navigation?

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.