Deep Pan Pizzadej

Deep Pan Pizza er blevet mere og mere populært. Deep pan ideen stammer fra USA. Deep Pan er en noget tykkere pizzabund end den klassiske.

Deep Pan Pizzadej

By marts 21, 2013

En god opskrift på deep pan pizzadej.

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 1 pizza

Ingredients

Instructions

I en stor skål opløses gæren i fingerlunkent vand. Tilsæt det vegetabilske olie.

Tilsæt mel og salt under omrøring og ælt indtil dejen er lind og glat.

Lad dejen hæve i en olivenoliesmurt skål i og lad den hæve i 8-12 timer i køleskab.

Tag dejen ud af køleskabet og lad den "vågne" i et kvarters tid, før du gør mere med den.

Tag så dejen op og læg den i en dyb pande eller fad og pres dejen godt ned i. Lav evt. nogle høje kanter op ad kanten. Lad den hæve tildækket i 30 minutter yderligere.

Kom det ønskede fyld på og bag den i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *