Dybstegte Blæksprutter

Endnu en klassisk og lækker tapasret. Rimelig nem at tilberede og særdeles smagfuld.

Dybstegte Blæksprutter

By april 8, 2013

Lækre dybstegte blæksprutter

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Rens og skyl blæksprutterne grundigt. Skær dem ud i ringe (ca. 1 cm tykke) og kom dem i en skål. Tilsæt citronsaft og pres et fed hvidløg ud over dem. Lad blæksprutteringene trække i en halv times tid.

Pisk æggene let i en skål. Kom mel i en anden skål, gerne med salt og peber.

Opvarm olivenolien på en pande og sørg for at der er nok til at blæksprutteringene kan dækkes helt.

Dyb blæksprutteringene i æg og dernæst mel og steg dem i olien i 3-4 minutter. Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe af der.

Server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.