Empanadas

Empanadas er en slags kage (usødet) der er fyldt med grøntsager og kød. De spises som små snack til tapasbordet.

Empanadas

By april 11, 2013

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

I en skål udrøres gæren i det lunkne vand. Smør, mel og salt tilsættes under omrøring/æltning til du har en ensformet dej. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i en halv times tid.

Forbered fyldet i mellemtiden:

Svits løg og hvidløg i en god portion olie på en varm pande i nogle minutter. Tilsæt tomater og begge peberfrugter og skru ned til middel varme.

Hak tunen fint og kom det på panden. Rør rundt og lad det stå og simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 grader.

Rul dejen ud på et meldrysset bord, så den er ca. 3-5 mm tyk. Skær dejen ud i 12 cirkler og pensl kanterne med æg.  Kom lidt af fyldet på midten. Fold dine empanadas sammen og tryk kanterne sammen med en gaffel.

Bag dem i ovnen i 15 minutter på en bagepapirklædt bageplade indtil de er gyldne.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *