Engelske Scones

Engelske scones er lækre og bløde i det, og så er der typisk rosiner i. I england spiser man dem gerne til eftermiddagsteen.

Engelske Scones

By marts 26, 2013

Lækre, søde og bløde engelske scones

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 16 stk

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 220 grader.

I en stor skål blandes de tørre ingredienser godt sammen. Smørret skæres ud i små stykker og æltes ind i dejen, til den er godt grynet. Tilsæt mælken under omrøring/æltning til den er lind. Vend rosinerne forsigtigt i.

Rul dejen ud på et meldrysset bord og tryk dejen flad til den er ca. 1 cm tyk. Skær scones ud (gerne i trekanter) med en kniv.

Bag dem på en bagepapirklædt bageplade i ovnen i 12-15 minutter.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *