Enkel Lasagne

Kunne du godt tænke dig lasagne, men orker du ikke at bruge for meget tid på at lave den, så er denne lasagne en god opskrift til dig. Bechamelsauce skal vi ikke undvære, men i stedet for at lave den selv, bruges der her en god mornaysauce fra Karolines (andre bechamelsaucer kan også anvendes).

Enkel Lasagne

By marts 11, 2013

En nem opskrift på en god omgang lasagne

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 200 grader. Klargør alle grøntsagerne: Hak løg, hvidløg og bladselleri fint. Skær gulerødderne i små tern, skyl basilikumbladene.

I en stor gryde tilsættes olie og løg og hvidløg svitses heri i et par minutter. Kødet tilsættes og brunes og bladselleri og gulerødder tilsættes. Retten simrer 5 minutter.

Tilsæt nu de hakkede tomater, sukker, rødvin og basilikum. Smag til med salt og peber.

I et stort smurt ovnfast fad kommes der en god mængde kødsauce efterfulgt af mornaysauce og lasagneplader i flere lag i nævnte rækkefølge. Der sluttes af med kødsauce og mornaysauce på toppen.

Lasagnen bages i ovnen i 30-35 minutter og serveres med frisk salat til.

Leder du efter gode priser på undertøj. Så tag et kik forbi BXR.dk

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.