Ensalada de pimientos er spansk for “salat med brændte peberfrugter” . Det er en enkelt men smagfuld salat.
Ensalada De Pimientos
En enkel smagfuld salat med brændte peberfrugter til et godt tapasbord.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Oliven, sorte - 12 stk
- Olivenolie - 3 spsk
- Peberfrugter - 4 stk
- Citronsaft - 1 spsk
- Honning - 2 tsk
- Salt og peber
Instructions
Forvarm ovnen til 250 grader.
Skyl peberfrugterne og placer dem på en bagepapirklædt bageplade og bag dem 10 minutter. Vend dem og bag i yderligere 10 minutter, så de er helt sorte.
Kom peberfrugterne i en frysepose og læg dem i køleskabet et kvarters tid. Tag dem ud, skær hul i bunden og læg dem i en skål så saften fra dem flyder ud.
Skræl nu peberfrugterne og fjern kerner og stilk. Kom dem i en lille skål med de sorte oliven.
Saften fra peberfrugten blandes nu sammen med citronsaft, honning, olivenolie, salt og peber. Pisk marinaden godt og fordel den over peberfrugterne.
Lad salaten køle af og server.
Skriv et svar