Et Kort Besøg Sparede Mig for Mange Penge

Jeg er ikke specielt god til, at holde kontakten til venner og familie. Det er ikke fordi de ikke betyder noget for mig: nej, jeg elsker dem skam af hele mit hjerte! Det er bare som om, de ikke rigtigt fylder noget i mit liv, når jeg går rundt til hver dag. Jeg kommer ikke i tanke om dem, eller går rundt med en hul fornemmelse indeni fordi jeg savner dem. Jeg ved bare at de er derude, og at jeg stadig elsker dem. Det er typisk heller ikke noget problem: når jeg ser folk igen, også selvom der måske er gået en måned eller to uden kontakt, så er det som om vi fortsætter hvor vi slap. Som voksne mennesker ændrer vi os bare ikke i så stor grad, at vi glider fra hinanden, bare fordi vi ikke snakker sammen hver evig eneste dag. Så det er ikke noget jeg har dårlig samvittighed over normalt. Altså måske med undtagelse af min familie: jeg tror nogle gange de bliver bekymrede, når de ikke hører fra mig i et stykke tid.
Som sagt er jeg ikke god til at ringe til dem, eller invitere dem på besøg – også selvom jeg elsker at snakke med dem og se dem. Det hopper ligesom bare ikke op i mit hovede per automatik. Men så er det godt, at min far ikke er genert for, bare lige pludseligt at dukke op med rundstykker. Det gjorde han i sidste weekend, og det var faktisk et overraskelses besøg, der endte med at spare mig tusindvis af kroner!
Ser du, jeg havde været ved at kigge på ny bil. Jeg var egentligt super glad for den jeg havde, men noget var gået galt med motoren, og det ville simpelthen være for dyrt at reparere. Det var ellers synd, for jeg kendte den bil ud og ind: jeg vidste hvad hver lyd betød, og hvilke knapper der gjorde hvad. Men nu skulle den udskiftes, og den model blev ikke længere solgt på markedet. Så jeg havde magasiner fra alle bilhusene, og kæmpede hårdt for at finde en god ny bil.
Der var dog ikke nogen af dem, der rigtigt sagde mig noget: og prisen var også uhyrligt høj! Men da far kom på besøg, og vi snakkede om løst og fast over morgenbordet, kom samtalen pludseligt ind på min biljagt. Måske fordi der lå magasiner ud over hele spisebordet. Jeg forklarede mig problemet, og han begyndte bare at grine… Jeg forstod ikke rigtigt hvorfor, før han bare kiggede dumt på mig, og spurgte hvorfor jeg ikke bare købte brugt? brugte biler havde slet ikke været på min radar, men det gav perfekt mening! Jeg ville kunne få en bil magen til den jeg allerede havde og elskede, og endda til en fornuftig pris! Min fars korte besøg sparede mig for tusindvis af kroner, og gav mig muligheden for at køre rundt i min favorit bil flere år endnu.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.