Få den bedste golfoplevelse hos Himmerland Golf & Spa Resort

Hvis du mangler noget at give dig til når ferien melder sin ankomst, så er et besøg på dette resort måske noget for dig. Hvis du i forvejen holder af golfsport, så kan du her både holde ferie samtidigt med, at du dyrker din favorit sport. Her får du sublime golfoplevelser, skønne naturområder og et dejligt sted at sove. Læs med her.

Hos Himmerland Golf & Spa Resort kan du spille golf på alle niveauer. Her findes der forskellige baner, herunder den nye bane, gamle bane og deres Academy bane. Resortet tilbyder flere muligheder indenfor ophold og overnatning i forbindelse med golf, samt blandt andet spa. Hvis du trænger til en forlænget weekend med din partner, så vil i begge få en oplevelse, som i sent vil glemme. Der findes nemlig også en spa på resortet, hvor I kan slappe af og nyde roen. Udover de mange muligheder på resortet, så byder området også på storslået natur, som bør opleves.

Find masser af udstyr på golfshoppen

Hvis du mangler det rette udstyr til næste golf tur, så kan du finde det på Himmerland Golfshop. På shoppen kan du blandt andet finde din nye putter og samtidigt vælge imellem masser af tøj til sporten.

Hos Himmerland Golfshop finder du putters, som er af god kvalitet og som er fleksible. En putter er en af de vigtigste dele når man spiller golf og på webshoppen kan du vælge imellem mange kendte mærker. Du kan blandt andet få en putter fra mærket Odyssey. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige putter, så kan du få kompetent og god rådgivning af medarbejderne i butikken.

Hvis du gerne vil glæde dig selv eller en, som du holder af, så er et ophold på Himmerland Golf & Spa Resort en rigtig god idé. Her er der nemlig masser af aktiviteter, som kan glæde de fleste. Hvis du gerne vil læse mere om dine golfmuligheder eller handle på webshoppen så klik ind på himmerland.eu. Her kan du også se alle kombinationerne af de forskellige ophold.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.