Fedtfattig Kylling I Karry

Kylling i sig selv er ret et ret sundt og magert kødvalg, men en kylling i karry-ret kan alligevel godt hurtig blive fed med alle de øvrige ingredienser. Her får du opskriften på en fedtfattig variant af kylling i karry, der er thailandsk inspireret og derfor også stærkt krydret.

Billige brugte biler til salg

Fedtfattig Kylling I Karry

By marts 7, 2013

En stærk og let variant af kylling i karry med inspiration fra det thailandske køkken.

Ingredients

Instructions

I en stor gryde kommes en stor mængde vand i kog. Kyllingen tilsættes og koges i 15 minutter. Tag det op ad vandet og skær det i mindre stykker.

Klargør grøntsagerne. Skær gulerødder, agurk, peberfrugt og champignion i skiver og steg dem i en gryde (gerne wok) i nogle minutter (uden fedtstof). Tilsæt nu limesaft og steg i yderligere 5 minutter.

Begynd at koge risene efter anvisningen på posen og forsøg at time tiden, så ris og sauce er færdig samtidig.

TIlsæt kylling, karrypasta og jalepenó i gryden og bland det hele godt. Lad det simre i 10-15 minutter før servering.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.