Kylling i sig selv er ret et ret sundt og magert kødvalg, men en kylling i karry-ret kan alligevel godt hurtig blive fed med alle de øvrige ingredienser. Her får du opskriften på en fedtfattig variant af kylling i karry, der er thailandsk inspireret og derfor også stærkt krydret.
Billige brugte biler til salg
Fedtfattig Kylling I Karry
En stærk og let variant af kylling i karry med inspiration fra det thailandske køkken.
Ingredients
- Kyllingebryst - 500-600 g
- Jasminris - 1 dl
- Gulerødder - 2 stk
- Hvidløg - 2 fed
- Ingefær - 1 spsk
- Karrypasta, rød - 250 g
- Limesaft - 1 spsk
- Jalepenó - 0,5 stk
- Agurk - 0,5 stk
- Champignion - 6 stk
- Peberfrugt, grøn - 1 stk
Instructions
I en stor gryde kommes en stor mængde vand i kog. Kyllingen tilsættes og koges i 15 minutter. Tag det op ad vandet og skær det i mindre stykker.
Klargør grøntsagerne. Skær gulerødder, agurk, peberfrugt og champignion i skiver og steg dem i en gryde (gerne wok) i nogle minutter (uden fedtstof). Tilsæt nu limesaft og steg i yderligere 5 minutter.
Begynd at koge risene efter anvisningen på posen og forsøg at time tiden, så ris og sauce er færdig samtidig.
TIlsæt kylling, karrypasta og jalepenó i gryden og bland det hele godt. Lad det simre i 10-15 minutter før servering.
Skriv et svar