Fedtfattig Lasagne

Elsker man lasagne men vil man gerne spare lidt på kalorierne, er denne opskrift genial. Du behøver nemlig blot at udskifte nogle få ingredienser og din lasagne er pludselig langt sundere. Her er den typiske mozarellaost erstattet af ricottaost, der er langt mere kaloriefattig.

Fedtfattig Lasagne

By marts 11, 2013

En fedtfattig lasagne med spinat og ricottaost.

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 175 grader.

Klargør ingredienserne. Hak løg og hvidløg groft. Skær squashen og guleroden ud i små tern. Skær champignionen i skiver. Kog spinaten i et par minutter i kogt vand, kom det i en sigte og fjern så meget væske som muligt.

I en gryde svitses løg og hvidløg kort i smør eller olie. Tilsæt kødet og lad det brune. Når kødet er brunet tilsættes de flåede tomater, champignion og squash og lad retten simre i 10 minutter. Tilsæt mere væske, hvis det er nødvendigt.

I et smurt ovnfast fad bygges lag op som følgende:

Kødsovs, lasagneplader, ricotta, lasagneplader, spinat, lasagneplader, kødsauce, lasagneplader, ricotta og parmesanost.

Bag lasagnen i ovnen i 35-40 minutter

 

 

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *