Fedtfattig Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara kan hurtig blive en tung og fed ret med fløde, ost og bacon. Hvis bare du udskifter nogle af ingredienserne, så bliver denne ret mere fedt- og kaloriefattig samtidig med, den bevarer sin gode smag.

Fedtfattig Spaghetti Carbonara

By februar 28, 2013

En mere mager udgave af den tradtitionelle spaghetti carbonara.

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Steg kalkunbacon sprød på en pande med en smule olivenolie. Skær det ud i små stykker.

Pisk æg, fløde og parmesan godt sammen og krydr med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på posten og lad det dryppe af, så der ikke er mere væske tilbage.

Kom æggeblandingen, pasta og kalkunbacon i en gryde ved svag varme og lad det stå et par minutter. Pas på, at retten ikke bliver for varm, da det så vil skille.

Pynt retten med friskhakket persille og server straks.

Print

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.