Focccia

Focaccia spises meget i Italien. Det er et madbrød med masser af smag og masser af olivenolie.

Focccia

By februar 28, 2013

Focaccia er et lækkert madbrød, og her får du opskriften på en relativt simpel focaccia.

  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 8 personer

Ingredients

Instructions

I en lille skål udrøres gæren i det lunkne vand.

I en anden stor skål blandes mel, olivenolie og salt. Gærblandingen tilsættes under omrøring og æltes godt til dejen er lind og blød men stadig noget klæbrig. Husk derfor hele tiden at have mel på hænderne.

Kom dejen i en bradepande og lad den hæve i en time. Pensl nu dejen med olivenolie, drys med groft salt, hvid peber og rosmarin. Lav små fordybningen i dejen med fingerspidserne.

Bag focacciaen i oven i 45-60 minutter ved 200 grader. Tag den ud af ovnen og pensl igen med olivenolie. Lad brødet køle af før servering.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.