Forårsruller Med Ingefær

En god opskrift på raw food forårsruller med en masse grøntsager. Spises med en lækker ingefærdip.

Forårsruller Med Ingefær

By marts 22, 2013

Lækker opskrift på raw food forårsruller.

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 8 stk

Ingredients

Instructions

Klargør alle grøntsagerne; Skær Noritang, svampe, kinakål og agurk i strimler.  SKær gulerødderne ud i små stave. Hak hvidløg og ingefær.

I en lille skål laves en marinade af hvidløg, ingefær, citronsaft, soyasauce og sesamolie. Svampene tilsættes og trækker i 20-30 minutter. Tag svampene op og behold den resterende mariande.

På et spidskålblad fordelens agurk, gulerødder, kinakål, og svampe. Rul den sammen og bind den med et stuk noritang.

Server straks og brug marinaden som dip.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.