Fyldt Aubergine

Auberginer er noget der bliver spist og brugt meget i det spanske og også i det italienske køkken. Det er en fantastisk grøntsag med masser af smag, og her får du en opskrift på fyldte auberginer- en typisk tapasret eller som tilbehør til en middagsret.

Fyldt Aubergine

By april 8, 2013

Fyldte auberginer med masser af gode ingredienser

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 200 grader.

Skyl auberginerne godt og skær stilken væk. Bag dem i ovnen i 8 minutter, tag dem ud og halver dem. Fjern en del af indmaden fra auberginerne med en ske og gem indholdet i en anden skål.

Opvarm olien på en panden og svits løg og hvidløg. Tilsæt nogle finthakkede tomater, indmaden fra auberginerne, serranoskinke og citronsaft. Steg det hele under omrøring i 5-10 minutter og smag til med salt og peber.

Tilsæt mandelmel og parmesanosten og rør rundt.

Kom det hele tilbage over i auberginehalvdelene og bag dem i ovnen i 12 minutter.

Server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.