Fyldte Hårdkogte Æg

Denne ret er rigtig traditionel og skal laves med tun, mayonaise og krydderurter.

Fyldte Hårdkogte Æg

By april 11, 2013

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle af. Fjern skallen. Skær toppen af ægget og gem dem i en skål sammen med æggeblommerne.

Svits løg og hvidløg i olivenolie på en pande, indtil det er gennemsigtigt.

I en skål blandes løg, hvidløg, æggetoppe, æggeblommer, tun, mayonaise, citronsaft, persille, salt og peber. Rør det godt sammen.

Fordel fyldet i de tomme æg og server straks.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.