Fyldte kartofler smager nogle gange bedre, og er et godt afbræk fra den almindelige kogte kartoffel. Her får du en ren smagsoplevelse på grund af kylling, bacon og brie. Ideel en kold vinteraften.
Fyldte Kartofler Med Kylling, Bacon og Brie
Prøv disse lækre fyldte kartofler, og du vil finde en almindelig kogt kartoffel kedelig.
- Cook Time : 1h 30 min
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Brie - 120 g
- Bagekartofler - 4 store
- Salvie, tørret - 1 dyrs
- Kylingebryst filetter - 2 stk
- Tranebærsauce - 4 tsk
- Bacon i tern - 150 g
Instructions
Tænd ovnen på 200 grader
Rens kartoflerne grundigt og prik i dem med en skarp kniv.
Kom dem i et ovnfast fad, pensl dem med olie og salt og bag dem i 60-70 minutter, indtil de er bløde.
Skær kyllingebrystfiletterne ud i små strimler og steg dem på en pande sammen med bacon og salvie.
Åbn bagekartoflerne, kom kylling i sammen med bacon. Tilsæt en ske tranebærsauce og slut af med en skive brieost.
Kom Kartoflerne ind i ovnen igen og bag dem i 5-10 minutter, indtil osten er smeltet.
Server straks med frisk salat og flute til.
Skriv et svar