Fyldte Tomater Med Tun

Fyldte tomater er velkendt som tapasret og her er en variant med tun og ris.

Tjek også denne ud: Okaypixel.com

Fyldte Tomater Med Tun

By april 8, 2013

En god opskrift på fyldte tomater med tun og ris.

Ingredients

Instructions

Steg tunfisken i noget olivenolie 3-4 minutter på hver side. Skær det ud i mindre stykker.

I en gryde opvarmes fiskefonden sammen med ris og paprika. Kog risen efter indpakningens anvisning.

Tænd ovnen på 200 grader.

Løg og hvidløg svitses i en gryde med olivenolie i 4-5 minutter. Tag toppen af tomaterne og fjern indmaden. Gem tomatskallerne og indmaden hver for sig. Kom tomatindmaden i gryden med løg og olie.  Tilsæt persille og vin og lad retten simre i 5 minutter. Tilsæt nu tun og ris og lad retten simre i yderligere 5 minutter.

Kom fyldet i tomatskallerne og top med reven ost.

Bag dem i ovnen i 10-15 minutter og server straks.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.