Gå Energisk Til Værks Når Du Forbedrer Din Virksomhed

Det er helt tydeligt for mig, at det der holder de fleste danske virksomheder tilbage, er at dem der leder dem mister energien og begynder at slappe af. Det er da også meget naturligt: hvis du har kæmpet virkelig hårdt, og endelig er kommet op på et niveau hvor du stolt kan kalde dig chef for en virksomhed, så kan det være fristende at smide benene op på skrivebordet og nyde sin succes.

Det synes jeg da så absolut også man skal gøre! Men måske maksimalt i en uge. Derefter vil du også helt naturligt have en følelse af, at du mangler noget i dit liv. Succes er nemlig aldrig noget man opnår: det er ikke et mål, men en tilstand man er i. En succesfuld person er én, der konstant er i bevægelse hen imod fremtidige mål og drømme.

Så hvis du lige har nået dit oprindelige mål for din virksomhed, eller hvis det er længe siden og du bare går og føler at dagene er lidt grå og kedelige, så kom op fra den kontorstol! Nu skal du til at gøre noget for, at få din virksomhed til at fungere endnu bedre, og måske bringe den op på det næste niveau! For at kunne gøre det, skal du finde din indre energi. Man kan ikke forbedre noget, hvis man ikke går energisk til værks. Uden den rette energi, vil du være for fristet til at stoppe, når du møder modstand – og modstand er altid en del af vækst! Du har desuden behov for at inspirere andre, hvis du vil gøre din virksomhed til mere end den allerede er: og den bedste måde at gøre det på, er ved at vise dem en selvsikker og ustoppelig energi, som de kan blive grebet og inspireret af.

Det første du skal gøre er at rejse dig op, og sige nogle positive ting til dig selv. Jeg ved godt det lyder en smule tosset, men masser af studier har vist gang på gang, at det at sige positive ting højt til sig selv rent faktisk har en målbar indflydelse på din energi og selvtillid. Dernæst laver du en mødebooking, så du har et mødelokale klar og sender en indkaldelse til alle nøglepersonerne i din virksomhed. Tag ind i mødelokalet i god tid, og sørg for at der er tændt for alt lyset – lys giver glæde og energi! Når alle har sat sig, så bed dem om at rejse sig op – normale møder, hvor man sidder ned, har tendens til at være søvndyssende. Dette møde skal være anderledes. Nu hvor alle står op, kan du begynde at motivere dem: fortæl dem, hvad det nye mål er for virksomheden, og at du tror fuldt og fast på at I kan nå det. Det vil give alle en god følelse, og din energi vil hurtigt sprede sig!

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.