Gnocchi Di Ricotta

Gnocchi er en klassiker i Italien. Ingredienserne varierer lidt men smagen er altid fantastisk. En ret, der er rimelig nem at lave.

Gnocchi Di Ricotta

By februar 28, 2013

En lækker Gnocchi med ricottaost. Nem at lave og lækker at spise.

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 6 personer

Ingredients

Instructions

I en stor skål hældes mel i, og der tilsættes æg, ricotta, parmesan, salt og peber. Det hele blandes sammen og æltes godt, til dejen er fin og lind og ikke klæber til dine hænder mere. Tilsæt mere mel om nødvendigt.

Rul dejen ud til små kugler og kog dem i vand med olivenolie i 2-3 minutter og dine Gnocchi Di Ricotta er færdige.

Lav en god tomatsauce, kom dem i en pande sammen med dine Gnocchi, lad det koge op, drys med parmesan og server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.