Gode råd ved brug af plastik handsker

Plastik handsker kan benyttes til flere ting og kan beskytte os mod bakterier eller ulækre væsker. De er behagelige at have på, strammer ikke og er nemme at få af igen. Plastik handsker bruges oftest på arbejdspladser eller andre offentlige institutioner. Det er dog væsentligt at vide, hvordan du bruger disse korrekt. Her kommer der nogle tips om det.

Plastik handsker er praktiske og billige handsker, som kan bruges i situationer, hvor det er bedst at beskytte dine hænder mod at blive beskidte. Det kan for eksempel være i din lokale bland-selv-slikbutik, hvor det er vigtigt at have en god hygiejne. Du vil jo helst undgå, at den røde vingummi i din slikpose er blevet berørt af en anden person med beskidte hænder.

Regelmæssig udskiftning

Plastik handskerne skal selvfølgelig benyttes så lang tid, som det nu er nødvendigt. Det er dog vigtigt, at du tager plastik handskerne af, så snart du er færdig med at udføre din opgave. Plastik handskerne er ofte engangshandsker beregnet til at skulle udføre arbejde i nærkontakt med bakterier eller lignende. Plastik handskerne skal derfor smides ud efter brug.

God hygiejne

Plastik handskerne skal altid være intakte og rene ved opførsel. Ved tegn på snavs på overfladen, eller hvis handsker er sammenkrøllet på en uren overflade, så smid dem ud og tag et nyt par. Plastik handsker er billige og kommer i store mængder, så der er ingen grund til at spare på brugen af plastik handsker. Det vigtige ved plastik handsker er at have en god hygiejne. Se, hvor du kan købe dine plastik handsker, her.

Brug af desinfektion

Du kan sagtens desinficere dine plastik handsker, hvis altså der ikke er noget synligt snavs på dem. Dette kan være praktisk på en travl arbejdsplads, hvor man ikke altid har tid til at skifte plastikhandskerne ud hver gang. Den desinficerende væske kan fjerne alle de usynlige bakterier, der kan være på en plastik handske, dog kan det skade handskens overflade, hvis du gør det alt for meget.

Husk håndvask

Efter du har brugt plastikhandskerne og smidt dem ud i skraldespanden, skal hænderne vaskes. Vask hænder i køligt vand, skyl dem og tør dem godt. Efter håndvask kan et godt råd være at fordele lidt fugtighedscreme på dine hænders overflade, særligt på håndryggen. Så sikrer du dine hænders sundhed fremover.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.