Græsk Brød På Kærnemælk

En nem og lækker opskrift på et græsk brød med kærnemælk.Holder sig blødt og friskt i flere dage.

Græsk Brød På Kærnemælk

By april 15, 2013

Lækkert, friskt og blødt brød-

  • Cook Time : 3h 00 min
  • Yield : 1 stort brød

Ingredients

Instructions

Lun kærnemælken i en gryde til det er fingerlunkent. Kom det over i en skål og rør gæren i.  Tilsæt salt og olie. Under omrøring/æltning tilsættes melet lidt efter lidt, indtil du har en fin, lind dej.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time.

Slå dejen ned og tril den til en stor kugle, form et brød af dejen og læg det på en bagepapirklædt bageplade. Dæk det til med et viskestykke og lad det efterhæve i yderligere en time.

Sigt en smule hvedemel indover brødet og kom brødet ind i ovnen på nederste rille og bag det i 45-60 minutter ved 200 grader. Brødet er færdigt, når du banker på det, og det lyder hult.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *