Græsk Landbrød

Et lækkert græsk brød med majsmel, hvedemel og selvfølgelig også olivenolie. Giver et utroligt godt smagfuldt brød.

Græsk Landbrød

By april 16, 2013

  • Cook Time : 3h 20 min
  • Yield : 2 brød

Ingredients

Instructions

Udrør gæren i det lunkne vand. Tilsæt olivenolie, salt og sukker. Rør majsmelet i og tilsæt/ælt hvedemelet i, indtil du får en fin lind dej. Ælt gerne i 5 minutter.

Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse i mindst 2 timer. Slå dejen ned, ælt kort og form to brød. Læg dem på en bagepapirklædt bageplade, dæk til med et viskestykke og lad brødene efterhæve i 1-1½ time.

Tænd ovnen på de højest mulige grader (omkring 175 grader). Sæt brødene ind i ovnen og bag dem i 10 minutter. Sluk for ovnen og lad dem stå derinde i yderligere 20 minutter.

Så har du to lækre og sprøde græske landbrød.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *