Græsk yoghurt med sirup og frugt

Græsk yoghurt er en lækker spise. Tilsætter du noget frugt, sirup eller endda noget müsli, bliver det endnu mere lækkert. Her får du opskriften på græsk yoghurt med sirup og råsyltet frugt.

Græsk yoghurt med sirup og frugt

By februar 20, 2013

Græsk Yoghurt med sirup og frugt er et must til Brunch. Her får du opskriften, og du er klar til at lave en lækker portion til brunchbordet eller til morgenbordet.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Yield : 4 portioner

Ingredients

Instructions

Start med at blande yoghurten, citronskal og 2/3 del af siruppen i en skål.

Hæld resten af siruppen i en skål sammen med citronsaften. Riv ingefæren, og klem det igennem en fin sigte, så du får 1 tsk ingefærsaft og tilsæt det. Pisk godt.

Vend de skårne frugter i ingefær/citronsaften.

Fordel det hele lagvis i følgende rækkefølge: Halvdelen af frugtmassen i bunden, efterfulgt af yoghurt og müsli. Der må gerne være flere lag. Slut af med lidt mynte på toppen og server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.